OMAKOTITALON ILMASTOINTI

Oletko rakentamassa uutta kotia mutta olet kunnollista ilmastointia vailla? Oletko löytänyt vanhan ja hienon talon, jonka ilmanvaihto pitäisi saada nykyaikaiseksi tai perinteitä kunnioittavaksi?

Erikoisalaani on erilaisiin omakotitaloihin rakennettavat ilmastointijärjestelmät. Rakennan uudiskohteisiin tyhjästä kunnollisen ilmanvaihtojärjestelmän. Teen myös vanhempiin rakennuksiin toimivia ja täysin uusia ilmastointiratkaisuja.

Nykypäivän rakennusmääräyksissä energiatehokkuus ja sisäilman puhtaus on nostettu merkittävään asemaan. Eikä syyttä, uudet rakennukset ovat erittäin tiiviitä, ne vaativat kattavan ja tehokkaan ilmastointijärjestelmän. Toimiva ilmastointi pidentää talon käyttöikää ehkäisten kosteus- ja homevaurioita.

KONEELLINEN ILMAS­TOINTI

Uudisrakennuksissa käytetyimmät ilman­vaihtojärjestelmät ovat koneellisia järjestelmiä, joihin voi lisätä lämpötiloihin ja ilman kosteuteen vaikuttavia järjestelmiä. Näin saat täydellisen ilmastoinnin, joka pienentää lämmityskustannuksiasi eikä edellytä ylimääräisiä tuuletusratkaisuja.

KAUASKANTOISIA ILMASTOINTIRATKAISUJA

Olen tehnyt ilmastointiratkaisuja omakotitaloihin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Toimin Varsinais-Suomen alueella ja pk-seudulla. Ilmastointi­alan ammattitaidostani kertoo myös se, että olen työskennellyt useissa laajoissa ja mittavissa teollisuushallien, rakennuttajien ja urakoitsijoiden projekteissa alihankkijana.

 Pyydä tarjous